İSMET İNÖNÜ İLKOKULU
MERKEZ MAH. KARAELMAS CAD. M.E.B. CUMHURİYET ORTA ÖĞRETİM BLOK NO 8 KİLİMLİ / ZONGULDAK

VİZYON

Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten, evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen, kursların ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz "Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Comenius Okul ortakları" programı kapsamında isveç"in Stockholm kentinde yer alan Dialogskolan Okulu ile "Biz Küçük Turistleriz" adlı Comenius programını gerçekleştirmiştir. 2015 Yılında da Letonya ve İrlanda ile çalışmalar yapılmaktadır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmakta olup, okulumuz öğlencidir.

İkili öğretim yapılmakta olup, okulumuz öğlencidir.

Okulumuz Zonguldak il merkezine 8 km olup ilçe merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçemiz yaklaşık 25 bin nüfusa sahip olup sahil şeridinde bulunmaktadır. Geçim kaynağı olarak birinci sırada madencilik vardır. İlçemizde sosyal ve kültürel faaliyet imkanı bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

YÜZME,FUTBOL,VOLEYBOL,HALK OYUNLARI,TİYATRO, DRAMA,RESİM,SATRANÇ,VE AKIL OYUNLARI.

ÇEŞİTLİ BİLİMSEL SERGİ VE AKTİVİTELER.

UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ SOKAK ,BAHÇE VE SINIF OYUNLARI PROJELERİNDE YER ALDIK.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

COMENIUS VE ERASMUS PLUS PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.İSVEÇ,İRLANDA,LETONYA ÜLKELERİ ZİYARET EDİLDİ VE TÜRKİYEDE İLÇEMİZDE MİSAFİR EDİLDİ