Serhat TURAN

1978 yılında Zonguldak´ta doğdu. İlkokulu Nihat Oğuz Bor İlkokulu'nda, Ortaokulu 27 Mayıs Ortaokulunda, Lise Eğitimini Zonguldak Atatürk Lisesi'nde tamamladı.

2001 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu ve 2001 yılı Eylül ayında Ağrı ilinde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. 2005 yılında İstanbul iline tayin oldu. 4 yıl Sınıf öğretmeni olarak çalıştıktan sonra sırasıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılığı, Okul Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu. İstanbul ilinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptı. 2021 yılında Zonguldak ili Kilimli ilçesi Gelik İlkokulu'na Sınıf Öğretmeni olarak tayin oldu.

2 Eylül 2022 itibariyle Kilimli İsmet İnönü İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandı ve halen bu görevi sürdürmektedir.